Predstavitev:
Branimir Brkljač
(predavatelj, pisatelj, mentor, svetovni popotnik, ustanovitelj modernega ruralnega so-bivanjskega prostora "Mokrin House")

a

Branimir Brkljač je veteran direktnega marketinga z bogatimi mednarodnimi izkušnjami. Poslovno kariero je začel 1991, ko je na tržišče plasiral legendarni proizvod proti bolečinam v križu „Kosmodisk“ (prodanih več kot tri milijone). Od 1993 in naslednjih 20 let je partner v podjetju „Studio Moderna“, specializirano za TV prodajo, ki je v tem obdobju prerasla v vodilno podjetje za direktno prodajo v Evropi.

Je ustanovitelj podjetja "Terra Panonica", katerega sedež je v vojvodinski vasi Mokrin, v kateri se je zapuščena kmečka hiša spremenila v sodobno urbano središče, imenovano Mokrin Hiša, ki deluje kot prostor za so-delo in so-bivanje, freelancerje in digitalne nomade s celega sveta, ki prihajajo posamično ali v skupinah, da bi nekaj časa bivali in delali na svojih projektih.

Hiša Mokrin je tudi izobraževalno - ustvarjalno središče, kjer se organizirajo različni programi – predavanja, seminarji, koncerti, razstave, delavnice, gledališke predstave, filmske projekcije, a vse več podjetij iz regije prihaja v ta edinstven in navdihujoč prostor, kjer organizirajo svoje programe team buildinga.


Organizator: Teozofska knjižnica in bralnica Alme M. Karlin
www.jivatma.si
Kontakt: program@jivatma.si, tel.: 03 62 098 62, 041 464 667